Siirry sisältöön

Felixillä on mahdollisuus varmistaa Ruotsin Moto3 mestaruus

Falkenbergs

Felix lähtee Falkenbergiin Ruotsin ratamoottoripyöräilyn mestaruus kilpailuihin, jotka ajetaan tulevana viikonloppuna. Sarjassa Felixillä on 52 pisteen johto ja kahdella voitolla on mahdollisuus varmistaa mestaruus. Falkenbergin rata on varsin erikoinen, nopea ja Felixille uusi tuttavuus. Kaikki nopeat ruotsalaiset ovat paikalla Alex Perssonin johdolla ja he tuntevat radan hyvin ja heidän lyömiseksi Felix saa tehdä täyden työn. Etelä-Ruotsissa sijaitsevalla radalla Felix ehtii harjoitella perjantaina vain 20 minuuttia ennen lauantain ensimmäistä aika-ajoa, mutta sunnuntai toisessa kilpailu lähdössä rata pitäisi jo olla tutumpi, jos kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Felixillä on ensimmäistä kertaa käytössä Hondaan rakennettu lisä äänenvaimennin, joka vaaditaan Ruotsin kilpailuissa, ohiajomittauksessa ääntä saa olla vain 95dB. Aikaisemmin käytetty ”noice killer” on korvattu vaimentimella, joka vähentää ääntä ja ystävällisempi moottorille. Viimeinen osakilpailu on kolmen viikon päästä Linköpingissä.

Felix lähdössä Falkenbergiin

Kategoriat

Moto3, Swe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: