Siirry sisältöön

Askel oikeaan suuntaan

Felix otti askeleen oikeaan suuntaan

Navarrassa ajettiin Espanjan mestaruussarjan kauden viides ratamoottoripyöräilyn osakilpailu. Vuorossa oli jo kauden yhdeksäs ja kymmenes kilpailulähtö, aurinkoisella ja lämpimällä Circuito de Navarran radalla.

Torstain ja perjantain harjoituksissa haettiin kesätauon jälkeen taas ajotuntumaa ja kokeiltiin muutamia uusia asioita pyörässä. Harjoitukset sujuivat suuremmitta murheitta ja lauantain aika-ajoon Felix lähti ihan hyvillä mielin. Edellisissä kisoissa ajaminen on ollut tahmeaa ja tuloksen tekeminen hankalaa niin lauantaihin ja sunnuntaihin lähdettiin ilman tulostavoitteita.

Aika-ajoissa löytyi parempi vauhti kuin harjoituksissa, mutta puhtaan kierroksen saaminen taas takkusi ja tulokseksi sija 25. Kanssa kilpailijan lähtöruutu rangaistuksen seurauksena lähtöruutu kisaan oli 24. Ensimmäiseen kisaan heikon lähdön takia sijoitus putosi, mutta oman rytmin löydyttyä Felix kipusi aina lähdön sijalle 21. ja supersport luokan sijalle 14.

Sunnuntaina lähtö oli huomattavasti parempi ja kisavauhti parani sekunnilla lauantain kisasta Felix onnistuikin usean kierroksen ajan pysymään nopeamman ryhmän open -luokan pyörien mukana, kunnes vanha vaiva palasi oikeaan käteen kilpailun toiselle puoliskolle ja se pudotti kierrosaikoja. Lähdön maaliin sijalla 19. ja oman luokan 13. oli kuitenkin hyvä tulos edellisiin kilpailuviikonloppuihin verrattuna. 

Edistystä tapahtuu ja hyvillä mielin työnteko jatkuu kohti seuraavia kisoja. Viikonloppuna saatiin paljon kierroksia ja Felixin ajaminen kehittyi joka kerta kun radalle lähdettiin. 

Seuraavat ESBK-sarjan kilpailut:

23-24.10 Valencia

30-31.10 Jerez

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: