Siirry sisältöön

Ei kerrottava jälkipolville Felixin Navarran kisasta

Tekniset ongelmat aika-ajossa olivat kohtalokkaita kilpailutuloksille. Ratamoottoripyöräilyn Espanjan mestaruussarjan SSP600-luokan toisessa osakilpailussa Felixillä oli vaikeuksia nousta huonosta lähtöruudusta kohti kärkeä. Tuloksena oli ensimmäisen kilpailun keskeytys ja toisessa sija 27.

Kylmässä, tuulisessa ja sateisessa Navarran osakilpailussa ajettiin kaikki SSP600 ajot kuitenkin kuivassa kelissä. Lauantain aika-ajot alkoivat hyvin ja ensimmäisessä vedossa tuli kymmenes sija. Toisessa vedossa, uusilla renkailla, koneen sähköhäiriöt vesittivät parannus yritykset ja tulokseksi jäi 31/40 lähtöruutu.

Kilpailuun vaihdettiin varamoottori ja sähköt eikä kone ongelmia enää ollut. Ensimmäisessä lähdössä Felix jäi kamppailemaan isossa ryhmässä ja toisten perässä ajaminen kuumensi jarrut. Kun kahva painui pohjaan, keskeyttäminen oli ainoa järkevä ratkaisu. Toinen kilpailu sujui vähän paremmin mutta sijoitus jäi vaatimattomaksi. Sija 27. ei tyydyttänyt kuljettaa.

  • Tämä kilpailu pitää unohtaa mahdollisimman nopeasti. Seuraava kilpailu on Aragonissa, joka ajetaan vastapäivään. Sen pitäisi olla parempi kädelle, toivottavasti ”armpump” ei vaivaisi ja tekniikka toimisi, kertoi Felix. 

ESBK-sarjan tulevat kilpailut:

19-20.6             Aragon                

17-18.7               Barcelona

28-29.8               Navarra

23-24.10             Valencia

30-31.10             Jerez

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: