Siirry sisältöön

Felixille tupla voitot Botniaringiltä

Neljäs SM-kilpailu ajettiin helteisessä säässä Jurvan hienolla uusitulla radalla. Felixin Pärnussä loukkaantunut käsi ei ole parantunut toivotusti ja siinä todettiin tulehdus. Toipuminen on hyvässä vauhdissa, mutta 100% suoritus ei ole vielä mahdollista. Lauantai aika-ajossa Felix oli kolmas, 0,5 sekuntia Peter Palorannan takana.

Ukkoskuuro kasteli radan ennen Moto3 lähtöä, tämä sopi hyvin Felixille. Märällä ajaminen ei ole niin repivää kuin kuivalla ja vaatii vähemmän voimia. Felix pääsi kärkeen jo ensimmäisellä kierroksella ja kasvatti eroa Vili Virtaseen 1 sek./kierros. Mikko Jeminen oli kolmantena ja Peter Paloranta neljäntenä. Lopussa Peter nousi toiseksi. Felix oli maalissa 5,7 sekuntia ennen Peteriä, käsi kesti ajamista jo melko hyvin, vaikka väsyikin lopussa.

Sunnuntaina oli kuivaa ja aurinkoista, heti aamun warm upissa Felix ajoi jo paremmin ja oli nopein ajalla 1:47,012. Kilpailussa Felix ajoi selvään voittoon ja Peter nousi jälleen lopussa toiseksi ja tuli maaliin 7,9 sek. erolla.

Felixin seuraava kilpailu on tulevana viikon loppuna Karlskogassa , joissa ajetaan kolme RM- ja SO- osakilpailua. Ruotsin mestaruuskilpailua Felix johtaa ja Skandiavin Open sarjassa hän on toinen 10 pistettä Alex Perssonia perässä. SO-sarjassa on vain viisi osakilpailua ja sarja päättyy Karlskogaan.

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: