Siirry sisältöön

Felixille Pärnussa voitot Moto3 ja kolari CBR Cupissa

0_IMG_4376

Pärnussa Felixillä oli mahdollisuus ajaa kilpaa myös 500cc Hondalla CBR Cupissa. Iso moottori pyörä oli Felixille täysin uusi kokemus, tehoa on n. 60hv ja painoa lähes kaksi kertaa Moto3 Hondan paino. Perjantain harjoituksissa Aslan Hasan oli 2 sekuntia nopeampi ja katupyörä tuntui oudolta kevyen tehdaskilpurin jälkeen.

Lauantain aika-ajossa Felix oli kolmas, ero kärkeen kutistui 0,8 sekuntiin. Edelle ehti myös Joona Ylikantola, joka jäi kärjestä 0,5 sekuntia. Sunnuntai aamun warm upissa pakka tiivistyi edelleen, Aslan oli nopein 1:33,513, toinen Felix 1:33,596 ja kolmas Joona 1:33,895. Odotettavissa oli mielenkiintoinen kilpailu.

0_DSC_6485

Kilpailussa Felix lähti parhaiten liikkeelle ja johti ensimmäisen kierroksen, Aslan pääsi ohi pääsuoralla, kun lähdettiin toiselle kierrokselle. Felix pääsi uudelleen kärkeen toisessa nopeassa oikeassa ennen kallistettua vasenta kaarretta. Samalla hetkellä Aslan jarrutti etupyörän alta ja kaatui. Felix näytti ajavan voittoon, mutta toiseksi viimeisellä kierroksella hän kolaroi kierroksella ohitettavan MiniGP:n kanssa ja kaatui. Pahemmilta vaurioilta vältyttiin, mutta vasen kyynärpää sai kovan iskun ja Suomessa Felix vietti yön sairaalassa tarkkailussa käden turvotuksen takia. Felix ehti ajaa kilpailussa viikonlopun nopeimman kierrosajan  1:32,793. Kilpailun voitti Joona Ylikantola.

0_DSC_6470Molemmat Moto3 kilpailut Felix voitti selvällä erolla Peter Palorantaan. Lauantain 8 kierroksen kilpailussa ero oli 23 sekuntia ja sunnuntain 13 kierroksen kilpailussa 20 sekuntia. Yhteispisteissä Peter johtaa 30:llä pisteellä. Felixillä on mahdollisuudet mestaruuteen, mutta kaikki loput 6 osakilpailua on voitettava, jos Peter on aina toinen.

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: