Siirry sisältöön

Felix suuntana Skandinavian Open Finaali

Kauden alkupuoliskon menestyksekkäästi ajanut Felix suuntaa tulevana viikonloppuna Ruotsiin Karlskogaan, jossa ajetaan Skandinavian Open Finaalin kolme kilpailu lähtöä. Startit ovat samalla myös Ruotsin mestaruus osakilpailuja. Ruotsin mestaruussarjaa Felix johtaa 2+2 ja 1+1 sijoituksilla ja Skadinavian Open sarjassa hän on toisena 10 pistettä Alex Perssonin takana.

Tiivistahtinen viikonloppu kuumassa säässä vaatii kuljettajilta hyvää keskittymistä ja fyysistä kestävyyttä. Nordgren Racingin nopeat kuljettaja Alex Persson, Martin Svensson ja William Svärd tulevat antamaa Felixille kovan vastuksen kotiradallaan. Felixin Pärnussa loukkaatunut kyynärpää ja myöhemmin tulehtunut haava on jo melko hyvässä kunnossa, tosin hieman voimaton kahden viikon toipilas ajan jälkeen.

Vain 3 tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta sijaitseva rata houkuttelee paikalla aina myös muutamia muita suomalais kuljettajia, toivottavasti paikaikalle saapuu myös suomalaisia kannustajia.

Kategoriat

Moto3, Swe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: