Siirry sisältöön

SML:n leiri Kurikassa

DSC_5815

Suomen Moottoriliiton järjestämä juniorivalmennusleiri oli antoisa. Kari Vehniäinen veti koulutusta nuorille uusitulla Botniaringin hienolla radalla. Kilpapyöriin kiinnitettiin videokamerat, jotka kuvasivat kuljettajan liikumista pyörän päällä. Ajosetin jälkeen ajajan työstentelyä analysoitiin radan koulutustilassa. Tämä oli erittäin tehokasta ja kaikkien kuljettajien nopeus ja liikkuminen tuli paremmaksi.

IMG_1858_x

Radan uusi osuus on erittäin nopea ja sisälsi vaikeita kaarteita. Lähes kaikki kuljettajat pitivät uudesta radasta. Uusi asfaltti oli sileää ja pitävää ja ainakin GP125 ja Moto3 pyörien renkaat kestivät hyvin. Felixille kertyi uudelta radalta 54 kierrosta ja paras kierrosaika oli 1.46,53 sek. joka vastaa 135 km/h keskinopeutta. Tämä on jo Keski-Eurooppalaisten ratojen tasolla.
Dunlop Moto3_M_x

Kategoriat

4. RBR, Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: