Siirry sisältöön

Sachsenring Red Bull MotoGP Rookies Cup

Sachsenring_3x

Saksan GP oli Felixin kauden paras kilpailu, sijoitukset 17 ja 17. Kärkeen oli matkaa ensimmäisessä lähdössä kierrosajassa 2 sekuntia ja toisessa vähän enemmän, pistesijoille ero oli yhden sekunnin verran. Molemmissa kisoissa yhteisaika oli sekunnilleen sama 29:26,xx, huippunopeus oli 200 km/h (viidenneksi nopein) ja kierrosajat olivat tasaisia. Kuntopuoli on kohtalaisen hyvä ja suoranopeus ja nopeat kaarteet menevät hyvin, ongelma paikkoja Sachsenringillä olivat ylämäki kiihdytykset ja tiukkoihin kaarteisiin jarruttaminen. Kevyemmät kuskit vetivät eroa ylämäissä.

Seuraava Red Bull Rookies kilpailu on kuuden viikon päässä, joten jarrutuksia ehditään harjoitella lisää. Uusi Botniaring sopii hyvin harjoittelu radaksi. Nopeampia kuljettajia on vähän saatu kiinni, mutta kaikki kuljettajat kehittyvät ja sarja on todella kovatasoinen. Hanikan kierrosaika riittäisi Moto3 MM-sarjassa taistelemaan sijasta 25. Tämä on hyvin ajettu tuotantokilpurilla, kun kaikissa MM-pyörissä on ainakin muutama hevosvoima enemmän. Tämän vuoden sarjassa ajavat Moto3 IDM voittajat Karel Hanika ja Scott Deroue, Brittien Moto3 voittajat Tarran Mackenzie ja Jordan Weaving, Italian CIV Moto3 voittaja Stefano Manzi ja Espanijan CEV Moto3-sarjan pistejohdossa oleva Marcos Ramirez.

Red Bull MotoGP Rookies Cup on tällähetkellä ehdottomasti maailman kovatasoisin Moto3-sarja MM-sarjan jälkeen. Loppukaudesta kilpailujen taso tulee kiristymään entisestään, joten paljon on tehtävä töitä, jotta pistesijoille päästään. Seuraava kisa on SM-osakilpailu tulevana viikonloppuna Kurikassa Botniaringin uusitulla radalla, jossa on mukana myös MM-kuski Niklas Ajo näyttämässä jarrumerkkien paikat.

Kategoriat

4. RBR, Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: