Siirry sisältöön

Assen Red Bull MotoGP Rookies Cup

IMG_1750_x

Hollannin TT kilpailujen aika-ajot jo näytti, että vaikka Felixin kisat pohjolassa menivät hyvin eivät muutkaan ole pelkästään lomailleet. Aika-ajoissa sijoitus 23. (1.52,505) ja 4,9 sek. kärkeen. Väärä rengasvalinta ensimmäisessä aika-ajossa, nopeasti kuivuneella radalla, vielä vaikeutti tuloksen tekemistä.

Kilpailut ajettiin kuivassa ja viileähkössä säässä. Ensimmäisessä lähdössä Felix oli 19. ja ei aivan ehtinyt mukaan pistetaisteluryhmään. Kovassa tuulessa ilman vetoapua ryhmää on vaikea saada kiinni. Kilpailussa kierrosaika parani kaksi sekuntia, paras aika 1,50,496, ero kärkeen neljä sekuntia. Kierrosajat pysyivät hyvinä loppuun asti ja paras aika tuli kolmanneksi viimeisellä kierroksella.

IMG_1742_x

Toinen kilpailu ajettiin lauantai aamuna jo klo:10.30. Felix pääsi hyvin liikkeelle ja oli alussa ryhmän mukana. Neljännellä kierroksella viimeisessä sikaanissa tuli ahdasta ja kylkikosketuksen jälkeen Felix ajautui ulos radalta. Radan ulkopuolella kului sen verran aikaa, että ryhmän mukaan ei enää ollut asiaa. Maalissa Felix oli 18. ja kierrosaika ero kärkeen kaventui 3,7 sekuntiin ja Mackenzie ja Tocca jäivät selvästi taakse.

Tulevana viikonloppuna on Botniaringin uudella radalla SML:n järjestämä leiri ja kolme tehokasta harjoituspäivää. Seuraava Red Bull MotoGP Rookies Cup on Saksassa Sachsenringillä 12-14.7.

Kategoriat

4. RBR, Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: