Siirry sisältöön

Felix oli nopein SM-avauksessa Motoparkissa

DSC_3771
Ensimmäistä kertaa Suomessa kilpailussa oli nähtävänä aito tehtaan Moto3 ratamoottoripyörä. Tämä uusi kalusto oli käytössä jo vuonna 2012 MM-sarjassa korvaten 2-tahtiset. Felix ajoi, tällä nelitahtisella 250 kuutioisella, selvään 8,2 sekunnin voittoon GP125 kilpurilla ajaneesta Sami Laaksosesta. Kolmas oli Henna Ylijoki niukasti ennen Sammy Ahosta. GP125-kalusto on vielä käytössä monessa kansallisessa sarjassa Moto3:ten rinnalla, esim. Ruotsissa ja Englannissa.

>DSC_2854

Felixin paras kierrosaika jäi 0,3 sek. GP125 ajetulla parhaasta ajasta, mutta painavampi Moto3 alkaa kuitenkin jo taipua koko ajan paremmin ja paremmin. Lisää harjoitusta saadaan tulevana viikonloppuna Alastarossa, jossa on seuraava SM-kilpailu ja myös PM-kilpailu.

Kategoriat

4. RBR, Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: