Siirry sisältöön

Espanjan mestaruussarja Felix Nässin osalta jatkui Valenciassa

Ratamoottoripyöräilyn ESBK-sarjan kilpailut  Valeciassa toivat Felixille sijat 12. ja 15. Vauhti ei ollut odotettua koko viikonlopun aikana, sillä rata osoittautui todella vaikeaksi.


Vielä aika-ajossakin oli radan kanssa paljon opeteltavaa ja näin ollen sijoitukseksi tuli kauden heikoin lähtöruutu 24. Kilpailuista oli näin ollen tulossa erittäin hankalia kun ohittaminen on Valenciassa ei ole helpoimmasta pääsyä. Edellä oli useita open-luokan kuljettajia ja näiden ohittaminen tuotti hankaluuksia. Oli kuitenkin tärkeää ajaa pystyssä koko kilpailu ja päästä maaliin, jotta saisi kokemusta renkaiden kulumisesta ja kierroksia uudesta radasta. Kilpailu keskeytettiin kolarointien vuoksi punalipuilla ja uusinta startti ajettiin viiden kierroksen kilpailuna, Felix oli maalissa luokassaan 12.

Sunnuntain kilpailu ajettiin täytenä 18 kierroksen kilpailuna. Lähtö onnistui hyvin mutta ensimmäisten mutkien kolistelujen seurauksena sijoitus putosi ja vei useamman kierroksen ennen kun pääsi ajamaan omaa ajoa, sijoituksista taisteltiin aivan lähdön loppuun asti ja maaliin Felix luokkansa sijalla 15. Seuraava kilpailu on Jerezissä 26.9.– Tiedettiin viikonlopusta tulevan vaikea kun rata oli minulle täysin uusi ja erittäin tekninen. Aika-ajossa viimeinen nopea kierros meni pieleen track limitin ylittyessä joten tiedossa oli, että kilpailuissa jää ohiteltavaa. Oli kuitenkin tärkeää päästä molemmissa kilpailuissa maaliin, sillä tänä vuonna on kilpailuissa ollut todella huonoa tuuria. Nyt ei ole jäljellä enään uusia ratoja joten vauhtia täytyy löytyä enemmän loppuihin kilpailuihin.

Kategoriat

STK600

Avainsanat

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: