Siirry sisältöön

Espanjan mestaruussarja jatkui Barcelonassa, seuraavaksi Valencia

Barcelonassa avaus startti jouduttiin keskeyttämään punalipulla. Toisessa lähdössä Felix pääsi hyvään vauhtiin ja nousi jo viidenneksi ensimmäisillä kierroksilla. Ajovirhe nopeassa oikeassa kuitenkin kostautui ja etupää lipsahti alta ja seurauksena oli keskeytys.

Sunnuntain kilpailussa oli runsaasti kolareita ja Felixin kilpailu oli vaihderikas. Parhaimmillaan hän oli yhdeksäs, mutta lähdön alkuvaiheessa tullut vanha ”arm pump” –ongelma vaikeutti ajoa ja Felixin  kierros ajat putosivat roimasti ja sijoitus heikkeni. Loppu vaiheessa ajoasennon muuttelu ja käden huilaaminen tuotti tulosta ja Nässi nousi vielä Supersport luokan 14. sijalle. Kausi jatkuu 12.9.2020 Valenciassa.

  • Positiivisin asia Barcelonassa oli ehdottomasti erinomainen vauhti pitkin kisaviikonloppua, mutta muutama kaato ja niistä johtuneen ongelmat pyörän kanssa ovat aiheuttaneet liikaa ongelmia. Muutaman viikon loma Suomessa Barcelonan kisan jälkeen teki hyvää. Paluu takaisin testaamaan ja harjoittelemaan Espanjaan on sujunut hyvin, kertoi Felix ennen tulevaa Valencian kisa viikonloppua.

Kategoriat

STK600

Avainsanat

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: