Siirry sisältöön

Albacete – European Championship

Felix ajaa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Espaniassa Albaceten radalla EM kisassa. Vakio pyörällä voi olla vaikea pysyä vauhdissa mukana, mutta on hyvä saada kokoemusta. Radalle on yhtäaikaa 40 pyörää, joten tunnelma on hieman erillainen kuin Suomessa piikkien kisassa.

EM kisan jälkeen ajetaan Bull Rookies Cup 2013 karsinnat, johon Felix pääsi mukaan. Vuonna 2013 RB Rookies Cup ajetaan nelitahtisilla KTM 250 RBR pyörillä. Kisat ovat Euroopan MotoGP-kisojen yhteydessä.

Kategoriat

125cc

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: