Siirry sisältöön

9.9. Felix oli kolmas Karlskogassa

Felix oli kolmas Karlskogassa Ruotsin GP125 mestaruuskilpailun finaalissa

Sunnuntain kilpailussa Felix taisteli itsensä hienosti yhdeksännestä lähtöruudusta kolmanneksi kovatasoisessa Ruotsin mestaruussarjassa. Aamun aika-ajossa hieman  kostealla radalla ei haluttu otta riskiä ja Felix ajoi  liukastellen muutaman  kierroksen. Kilpailu ajettiin kauniissa ja kuivassa säässä Gellergåssan vaikealla radalla. Hyvän lähdön ottanut Felix ajoi pitkään neljäntenä Alex Perssonin ja Emil Meyer Petersenin perässä. Kun kärjestä karussa ollut Linus Hellberg joutui keskeyttämään, Felix hieman rauhoitti vauhtia ja ajoi varmasti  maaliin selvällä erolla kolmanneksi, neljäs oli Alastarollakin usein vieraillut Jesper Pellijeff ja viides Joakim Gulliksen. Kärkeen eroa oli 18 sek.

Ensimmäinen kilpailu oli vaikea, perjantain harjoituksista jäi osa ajamatta, kun jäätiin aamulla Västeråsiin kolariruuhkaan  kahdeksi tunniksi. Lauantai aamun aika-ajossa tuli kaatuminen heti kärkeen,  mutta lähtöpaikaksi tuli kuitenkin kohtuullinen kuudes ruutu. Hyvän lähdön ansiosta Felix oli ensimmäisessä kurvissa kolmas, liian kovan takarenkaan valinta kuitenkin kostautui ja pito hävisi avauksissa. Hondan säädöt eivät muutenkaan olleet vielä kohdallaan ja ajolinjat olivat  hakusessa. Felix oli maalissa seitsämäs 33 sek. kärjen takana. Henna Ylijoki oli lähdöissä 11. ja 12.

Lauantai iltana Emil Meyer Petersen opasti Felixiä ajolinjoissa ja sunnuntaille saatin myös Joakimilta paremmat renkaat, myös Honda saatiin parempiin säätöihin.

Kategoriat

125cc, Swe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: