Siirry sisältöön

Felix jatkaa Espanjan mestaruussarjassa 2021

Felix ajaa edellisen kauden tapaan ratamoottoripyöräilyn ESBK-sarjassa SSP600-luokassa. Sarjan ajaminen on varmistunut ja se ainakin aloitetaan muiden kilpailujen tapaan ilman yleisöä. Sarja on kova tasoinen, SSP600-luokan lähdössä on lähes 40 kuljettajaa, joka vuosi parhaat kuljettajat nousevat MotoGP tai Superbiken MM-sarjaan. Kilpailukausi alkaa tulevana viikonloppuna 10.4 Jerezissä.

Kilpailukalustona Felixillä on viime vuoden tapaan  MDR-teamin Yamaha R6. Ensimmäiset testit on ajettu ja tulokset ovat olleet lupaavia. Ajoasennon ja Yamahan geometrian muutoksilla on saatu ajamista rennommaksi. Myös muita pieniä parannuksia on tehty kilpuriin. Kilpailijan kauteen valmistautumisessa on lihaskuntoharjoituksiin tehty parannuksia ja kuljettajan kunnosta ei menestymin jää kiinni.

Imatranajo 2019

Suomessa Felix ajaa Imatran IRRC-sarjan osakilpailun heinäkuun 3-4 päivinä, jossa Felixillä on puolustettavana kahden vuoden takainen Supersport 600-luokan kakkossija. Imatralla ajoihin panostetaan vahvasti ja kotimaassakin ajaminen on tärkeää yhteistyökumppanien kannalta ja legendaarisella radalla kilpaileminen on kuljettajille aina upea elämys.

  • Ensimmäiset testit Almerian radalla menivät hyvin ja saatiin testattua Yamahassa paljon eri säätöjä. Kierrosajatkin paranivat mukavasti viimevuodesta ja tulevia kilpailuja odotan luottavaisena, kertoi Felix. 

ESBK-sarjan kilpailut:

10-11.4 Jerez                                                                                                                                          

15-16.5 Navarra

19-20.6 Aragon                            

17-18.7 Barcelona

28-29.8 Navarra

23-24.10 Valencia

30-31.10 Jerez

2-4.7 Imatra, IRRC

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: