Siirry sisältöön

Jerez ESBK Supersport

Felix Nässin Jerezin toinen kilpailu oli suuri pettymys. Tuloksena oli kaksi keskeytystä. Edellisenä viikonloppuna CIV-sarjan kilpailu oli mennyt hyvin ja Felix ajoi kilpailun toiseksi nopeimman kierrosajan. Ajoasentoa oli saatu parannettua uusilla clip-oneilla. Odotukset olivat korkealla, olosuhteet kilpailuviikonloppuna  olivat kuitenkin vaihtelevat. Harjoituksia ajettiin usein osittain märällä radalla.

Lauantain aika-ajon alussa rata oli märkä mutta kuivui yllättävän nopeasti, tätä ei osattu ennakoida ja kuivan kelin renkaita ei ollut valmiina vanteilla, vain erilaisia ”sateisia”. Sadekelin renkaat eivät enää toimineet ja tuloksena oli 29. sija.

Ensimmäinen kilpailu sujui pitkään hyvin ja Felix ehti nousta jo sijalle 18. mutta sitten kytkin alkoi luistaa ja edessä oli keskeytys. Sunnuntain kilpailun Felix ehti ajaa melkein kokonaan ja oli jo sijalla 16. mutta siten vanha käsivaiva pakotti keskeyttämään kun ajaminen kävi liian vaaralliseksi. Kierrosajat olivat kuitenkin hyvällä tasolla vaikka ”puhtaita” kierroksia ei kilpailussa tullut vaan kokoajan ajettiin ryhmässä nopeampia Open luokan pyöriä vastaan.

Rankka kisaviikonloppu, vauhti oli kohdallaan mutta mitään tuloksia ei saatu aikaiseksi. Hyvää on se että olen kunnossa ja oppia tuli ”isolla kädellä”, kertoi Felix.

Kategoriat

STK600

Avainsanat

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: