Siirry sisältöön

Circuito de Navarra – Epäonnen viikonloppu

Difficult first races of the season. Few problems with riding style and bike but managed to solve most of them. Felt like we had all bad luck this weekend so really looking forwars to next weekends race in Barcelona. Crashed in Qp and had bad grid for both races because of that. First race felt great but brake failure ended my race. In race two lost many positions in first corner collision and on second lap had huge highsider trying to avoid other rider. Medical stuff wanted me right away to hospital to check my back and neck and luckily nothing was broken. Feeling is not best today with pain in many places but I believe we are fit to fight better results in next race! Big thanks to team for setting up great bike for me.

Kauden ensimmäinen kisaviikonloppu oli vaikea. Useimmat pyörä- ja ajotyyli ongelmat saatiin ratkaistua, mutta huono onni seurasi koko viikonlopun, joten todella odotamme tulevaa Barcelonan kisaa.

Kaatuminen aika-ajo setissä tiesi huonoa lähtöpaikkaa kisaa. Ensimmäinen kilpailu tuntui hyvältä, mutta jarrujen katoaminen päätti kilpailuni lyhyeen.

Sunnuntain kisassa ensimmäisessä mutkan kolarissa menetettiin useita sijoja ja seuraavalla kierroksella väistäessä toista kuljettajaa tuli highsider.

Lääkintähenkilöstö halusivat minut heti sairaalaan tarkistamaan selkäni ja niskani, ja onneksi mikään ei ole rikki. Olo ei ole tänään paras, kipua monessa paikassa, mutta uskon, että pystymme taistelemaan parempia tuloksia seuraavassa kisassa!

Suuri kiitos tiimille.

Kategoriat

STK600

Avainsanat

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: