Siirry sisältöön

Felixin kilpailukauden alku Espanjassa on vahvistettu

Ratamoottoripyöräilyn ESBK-sarjan alkaa kilpailuilla Navarran radalla pohjois-Espanjassa 25 ja 26 heinäkuuta. Seuraavat kilpailut ovat Kataloniassa Barcelonan radalla 1 ja 2 elokuuta. Koronan johdosta Espanjan mestaruussarjan alku on viivästynyt lähes neljä kuukautta, mutta pääsee vihdoin alkamaan, toki korona voi vieläkin tehdä yllätyksiä. STK600-luokan Suomenmestari Felix Nässi ajaa Yamahalla Almerialaisessa MDR Spain Circuits Group tiimissä Supersport 600-luokassa. Felix on asunut koko alku vuoden Espanjassa ja harjoittelu on ollut välillä hankalaa liikkumisrajoitusten johdosta. Nyt harjoittelu on jo saatu täyteen vauhtiin, kiitos tiimin omistajan Juan Diazin tekemän kovan työn monissa erikoisjärjestelyissä.

  • Ensimmäiset testit Almerian Andalucia radalla menivät hyvin ja ennen ensimmäistä kilpailu ehditään testa vielä runsaasti lisää. Ajoharjoittelun alkaminen on tuonut harjoitteluun mukavasti lisää potkua. Vieläkin täällä on rajoituksia ja aivan normaalia ei elämä vielä ole, mutta nyt kun kilpailukauden alku on vahvistettu niin se kohottaa mieliä koko tiimissä kertoi Felix. 

Terveisin, Felix Nässi ja Juha Nässi

Felix mob. +358 40 1746167  tai nassifelix@gmail.com

Kategoriat

STK600

Avainsanat

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: