Siirry sisältöön

Korona vaikeuttaa harjoittelua Espanjassa

Tällä hetkellä tilanne Almeriassa on vähän hankala. Koko maassa on koronan aiheuttama ulkonaliikkumiskielto ainakin seuraavat 15 vrk. Kaikki ravintolat, kahvilat, kaupat (pois lukien ruokakaupat), golfkentät, moottoriradat ja kuntosalit on toistaiseksi suljettu. Myös tehtaat on suljettu. Poliisi valvoo liikennettä, ruokakaupassa ja apteekissa saa käydä, tarvittaessa pitää näyttää kuitti. Rangaistus luvattomasta liikkumisesta on varoitus tai sakkoa max. 600 euroa.

Nyt kaikki harjoitukset on toistaiseksi tehtävä sisätiloissa tai parvekkeella. Onneksi Felixillä on pyörän sisäharjoitusteline mukana, jolla on mahdollista polkea myös parvekkeella. Tämän lisäksi mukana on hyvät kuntopiirivälineet, joten lihaskestävyysharjoituksia Felix kyllä pystyy jatkamaan.

Toistaiseksi vain yksi ESBK-sarjan kilpailu on peruttu, Jerezin ensimmäinen kisa huhtikuun alussa. Toivottavasti tilanne menee nopeasti ohi ja ainakin osittainen liikkuminen mahdollistuisi ja moottorirata harjoittelua Yamahalla pääsisi jatkamaan.

 

 

 

 

Kategoriat

STK600

Avainsanat

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: