Siirry sisältöön

Testit jatkuivat Almeriassa

Felix oli toisen kerran testaamassa MDR Yamahaa Almeriassa, nyt mukana oli koko tiimi. Felix pääsi tutustumaan paremmin tiimikaveriin Ferran Casasiin. Yhteistyö toimi heti hyvin radalla ja varikolla, Ferran puhuu hyvin lontoota ja tämä auttaa kommunikoinnissa. Felix paransi selvästi parin viikon takaista kierrosaikaa, vaikka uuden Yamahan kanssa oli vielä pientä säätöä. Felix aloittaa maanantaina Espanjan kielen kurssin, josta on apua ainakin arkipäivän toiminnassa.

Kategoriat

STK600

Avainsanat

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: