Siirry sisältöön

Felix Espanjan ESBK-sarjaan Espanjalaisessa MDR tiimissä

Kuva: Juha Nässi

Ratamoottoripyöräilyn Moto3- ja STK600-luokkien Suomenmestari Felix on tehnyt sopimuksen Almerialaisen MDR Circuito Costa de Almeria tiimin kanssa. Sopimukseen kuuluu seitsemän Espanjan mestaruussarjan kilpailua Supersport 600-luokassa ja mahdollisuus ajaa myös muutama kilpailu Suomessa. MDR tiimi on aikaisemmin saavuttanut toisen sijan Espanjan mestaruus sarjassa Diego Perezin kanssa, joten tiimin osaamisesta menestyminen ei ainakaan ole kiinni. Felixille entuudestaan tuttu kilpuri, uusi vuoden 2020 Yamahan R6 tulee olemaan kilpailukalustona. Yamahaan ei tiedettävästi ole tullut muutoksia viime vuoden mallista.

Kuva: WheelPics

Testeissä Andalusia Cirquitolla Felixillä oli käytössä tiimi kaveri Ferran Casasin viime vuoden Yamaha. Felixin ajama aika oli lähes sama kuin Ferranin. Ensimmäisenä päivänä paikalla oli myös Superbike Ducatilla BSB sarjan viime vuoden kakkonen Tommy Bridewell, jonka parhaasta ajasta Felix jäi vain 1,8 sekuntia. Rata on pitkä ja siinä on paljon pimeitä kaarteita, Felixin paras aika oli 2.00,34. Hyvä avaus pitkän ajotauon ja leikkauksista toipumisen jälkeen.

 

  • Ensimmäiset testit Almerian Circuito de Andalucia radalla olivat erittäin positiivinen kokemus. Yhteistyö tiimin kanssa toimi hyvin, vaikka kaikki oli uutta, mekaanikot, uusi Yamaha, Michelin renkaat ja erittäin haastava ja nopea, minulle uusi rata. Tunsin heti alusta asti oloni kotoisaksi Yamahan päällä ja hyviä kierroksia tuli runsaasti parin päivän aikana. Lopuksi kierrosaikakin saatiin jo hyvälle tasolle. Tästä on hyvä jatkaa testejä, jotta ollaan täydessä iskussa Jerezin avauskilpailussa huhtikuun 4. ja 5. tuumaili Felix testien jälkeen.

 

  • Me olemme erittäin tyytyväisiä että saimme Felix Nässi  tiimiin kaudeksi 2020. Felixin suorituskyky, kolmen kuukauden ajotauon jälkeen, oli miellyttävä yllätys. Uskomme hänen potentiaaliin menestyä sarjassa vaikka Felixillä on pari uutta rataa opiskeltavana, kertoi MDR tiimin omistaja ja tallipäällikkö Juan Diaz

Kategoriat

STK600

Avainsanat

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: