Siirry sisältöön

Felix palkittiin Moottoriliiton Gaalassa Tampereella

 

Felix voitti kaudella 2019 PM- ja SM-hopean, mitalit jaettiin Pyynikillä Moottoriliiton upeassa palkintojenjakogaalassa. Tapahtumassa jaettiin kaikkien moottoripyöräurheilulajien MM, EM, PM, SM ja CUP mitallit, paikalla oli n. 400 henkilöä.

Felixille tehtiin marraskuussa kaksi pientä leikkausta ja näistä toipuminen on sujunut hyvin. Loppuvuodesta käynnistynyt harjoittelu on hyvässä vauhdissa. Valmistautuminen tulevaan kauteen on muutenkin mennyt suunnitelmien mukaan ja muuttaminen Espanjaan parempien harjoituspaikkojen lähelle tapahtunee helmikuussa.

 

Kategoriat

STK600

Avainsanat

,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: