Siirry sisältöön

Felix ajaa Navarran ja Jerezin ESBK osakilpailut

Hienosti tällä kaudella menestynyt Felix Nässi ajaa RAM Racing Yamahalla Espanjan mestaruussarjan kaksi viimeistä Supersport Open 600-luokan kilpailua. Felix ehti ajaa jo kuluvalla kaudella hyviä sijoituksia kansainvälisissä kilpailuissa, Alpe Adria sarjassa Slovakiaringilla sijat 2. ja 3. ja Imatran IRRC Supersport kilpailussa lauantaina toiseksi. Bonuksena hyvästä kaudesta RAM Racing järjesti Felixille mahdollisuuden ajaa Yamaha R6:lla Navarran ja Jerezin osakilpailut, kaluston kuljetus Suomesta kilpailupaikalle on Felix harteilla. Kilpailut ajetaan 6.10 ja 3.11.2019.

Espanjan mestaruus sarja on erittäin kansainvälinen ja siinä ajaa kilpailijoita ympäri maailmaa, mm.  Ranskasta, Italiasta, Briteistä, Colubiasta, Saksasta ja Venäjältä.  Supersport ja Open600 ajavat samassa lähdössä ja kilpailijoita on yhteensä n. 40. Tarvittaessa kuljettajia karsitaan aika-ajossa. Suomesta ESBK sarjassa on ajanut useita kilpailijoita, 600:lla mm. Vertti Takala ja Kenny Koskinen, Superbikessa Eeki Kuparinen ja Niko Mäkinen.

  • Jo kauteen lähdettäessä tavoite oli selkeä että tällä haluan verrata vauhtia kansainvälisissä sarjoissa ja katsoa mikä sarja olisi järkevin kehitystä ajatellen. Espanjan sarjoja olen seurannut paljon ja monta vuotta ja taso siellä on todella kova ja laaja. Oppia sieltä tulee isolla kädellä. Navarra on mulle täysin uusi rata joten sinne en aseta tulos tavoitetta, mutta siellä näkee jo hyvin mihin oma vauhti tässä vaiheessa riittää, mietiskeli Felix ennen matkaan lähtöä.

Spain Championship Superbike (ESBK)

Kategoriat

STK600

Avainsanat

, ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: