Siirry sisältöön

RAM Racing testi Kemorassa

Vetelissä sää suosi testejä, ajamaan päästiin koko viikonloppu 20°-25° lämmössä kuivalla radalla. Säätöjä haettiin Yamahaan nyt Suomen hitaille radoille, kesäkuun lopulla Kemorassa ajetaan SM-kisat, jossa on odotettavissa tiukka taistelu kärkipaikoista STK600-luokassa.

Balanssia haettiin Yamahaan runkogeometrian muutoksilla ja sunnuntaina päivän päätteeksi tehtiin vielä muutamia kokeiluja melko isoillakin muutoksilla ja kierrosaikoihin saatiin selvä parannus. Tavoitteena on saada mahdollisimman hyvä käsiteltävyys ja renkaiden hyvä pito koko kilpailun ajan. Nyt ollaan jo aika lähellä hyviä kisa säätöjä.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: