Siirry sisältöön

Felix menestyi Alpe Adria-sarjan osakilpailussa Slovakiaringillä

Alpe Adria sarjan STK600 avauskilpailu ajettiin hienolla Slovakiaringin radalla lähellä Bratislavaa Slovakiassa. Felix oli podiumilla molemmissa lähdöissä ja ajoi sijat 2 ja 3. Kansainvälisen kilpailun lähdössä oli mukana 39 kilpailijaa 12 eri maasta.

Harjoituksissa Felixin paras kierrosaika radalla oli 2.10,319, kilpailu päivinä oli kova tuuli ja näin hyviin aikoihin ei päästy. Felix ajoi vielä vähän kostealla radalla lauantai aamupäivällä aika-ajossa paalulle ajalla 2.12,184, eroa toiseksi tulleeseen Richard Bodikseen tuli 0,6 sekuntia. Ensimmäisessä startissa Felix taisteli kärjessä koko kilpailun. Viimeisellä kieroksella alamäki jarrussa Bodiksen onnistui ohittaa Felix ja maalissa Unkarilainen oli 0,18 sekuntia ennen Felixiä. Vääntö kärjessä oli kiihkeää ja kontakteja oli useita. Kolmas oli Itävallan Julian Trummer. Muut suomalaiset olivat sijoilla, Niko Kömi 5. Jasmin Sarjos 13. ja Kirsi Kainulainen 22.

Toista lähtöä Felix johti pitkään mutta kilpailun puolessa välissä Martin Vugrinec siirtyi kärkeen ja tämän jälkeen kärkikolmikko vaihteli sijoituksia useasti. Kilpailun viimeisellä kierroksella Bodis ja Vugrinec saivat tehtyä pienen eron Felixiin ja lopussa ei ollut enää mahdollista yrittää ohitusta. Maalissa eroa voittajaan Kroatian Martin Vugrineciin oli 0,58 sekuntia. Kaksi palkintokoroke sijoitusta oli kuitenkin hyvä tulos kauden avauksesta kovassa kansainvälisessä seurassa, mutta voittokin on otettavissa kun Yamaha saadaan vielä parempaan iskuun. Muiden suomalaisten sijoitukset, Niko Kömi 9. Jasmin Sarjos. ja Kirsi Kainulainen 22.

  • En voi todella olla pettynyt tuloksiin Alpe Adria kilpailun avauksessa, paalupaikka, kakkos- ja kolmossijat kilpailussa. Mitään ylimääräisiä riskejä ei kauden avauskilpailussa kannattanut ottaa. Käytössä oli uusi YamahaR6, minulle uudet Pirelli renkaat ja vaikeat vaihtelevat olosuhteet, Nässi pohti kisan jälkeen.16.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: