Siirry sisältöön

RAM Racing Yamaha ja Felix Nässi ovat solmineet jatkosopimuksen

Vuoden 2017 Superstock 600 -luokan tulokkaana Suomen mestaruuden ottanut Felix Nässi ja RAM Racing Yamaha ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2019. Edelliset kaksi vuotta RAM Racingissä ajanut Nässi ajaa siis vielä kolmannen vuoden todella hyväksi todetussa tallissa. Viime kaudella Imatran ajoissa kaatunut, solisluun ja peukalon murtanut Nässi toipui vasta marraskuussa täyteen kuntoon ja on siitä asti rakentanut pohjakuntoaan ahkerasti takaisin tasolle, jolla se oli ennen kaatoa. Tänä talvena kilpahiihto sai jäädä ja on keskitytty yhä enemmän ratamoottoripyöräilyä simuloivaan harjoitteluun, mutta myös hiihto kilometrejä on tullut paljon siinä ohella.

Tavoitteet tälle kaudelle ovat selkeät, Suomen mestaruuden voittaminen ja vauhdin nostamisen kansainväliselle tasolle, sillä kaudella 2019 on tarkoitus ajaa satunnaisia kisoja ulkomailla SM-sarjan lisäksi. Kausi alkaa pääsiäisenä Slovakiaringin radalle ajettavilla neljän päivän testeillä ja siihen perään vielä Alpe Adria -sarjan Slovakiaringin osakilpailulla. Tarkoituksena on ajaa myös pohjoismaiden mestaruus -sarja, jossa ajetaan kaksi osakilpailua, joista ensimmäinen ajetaan Virtasalmella ja toinen Vålerissa, Norjassa. Vaikka viime kauden Imatran ajot päättyivätkin Nässin osalta ikävästi, kuuluu Imatra siitä huolimatta ehdottomasti myös tämän kauden kilpailuohjelmaan, sillä tapahtumana Imatran IRRC-viikonloppu on yksi kauden parhaista.

Kesän loppuun on kaavailtu vielä muutamaa ulkomaan kilpailua, joko Espanjan RFME -sarjassa tai Englannin BSB -sarjassa, mutta niitä on helpompi miettiä kun kausi on saatu ensin liikkeelle ja nähdään millaisella tasolla vauhti on viime kauden jäljiltä.

 

Felix Nässin alustava kilpailukalenteri 2019:

27-28.4 Alpe Adria Slovakiaring
8-9. 6 SM-Motopark Virtasalmi
15-16.6 IRRC Imatran Ajot
29-30.6 SM-Kemora Veteli
13-14.7 SM-Auto24 Ring Pärnu
27-28.7 SM-Alastaro Circuit
18-19.8 SM-Motopark Virtasalmi
28-29.9 BSB Assen Hollanti
26-27.10 RFME Jerez Espanja

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: