Siirry sisältöön

Felix ei pääse Alastaron SM-kisoihin

Pohjolan sairaalassa kuvattiin Felixin luu vammat. Luutuminen on edistynyt hyvin mutta peukalon murtuma ei ole vielä kokonaan luutunut. Murtuman paikallaan pitävä levy voi vielä vääntyä pelkästään omasta voimakkaasta  puristusliikkeestä eikä lääkäriltä tullut urheilulupaa. Solisluu olisi jo mahdollistanut ajamisen. Peukalon kuntouttamista jatketaan ja uskotaan että kahden viikon päästä ajaminen onnistuisi Motoparkin SM-kisoissa.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: