Siirry sisältöön

Felix kuntoutuu

Felix on innolla kuntouttamassa itseään Imatran kaatumisen vammoista. Solisluu ja peukalon luu menivät poikki, molemmat vammat leikattiin ja luut laitettiin paikoilleen ruuveilla ja levyillä. Leikkaukset onnistuivat hyvin ja toipuminen on ollut nopeaa. Leikkaushaavoista poistettiin tikit tänään perjantaina. Kuntopyörä on ollut jo kovassa käytössä. Ensi viikolla vammat kuvataan ja lääkärin tarkastuksessa keskustellaan minkälainen liikunta on mahdollista. Jos lääkäriltä tulee lupa Felix kokeilee ajamista Yamahalla ja päättää onko kilpaileminen Alastaron SM-kisoissa mahdollista.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: