Siirry sisältöön

Felixin SM-avaus Botniaringillä oli kaksijakoinen

Lauantaina tuli menestystä ja sunnuntaina takaiskuja. Perjantain harjoituspäivänä Yamahassa oli jarru ongelmia koko päivän. Nämä saatiin onneksi illalla kuntoon, kun vaihdettiin alkuperäiset jarrupalat Marko Aarniolta ostettuihin SBS:n paloihin. Jarkko Honkanen puhdisti jarrujärjestelmän täydellisesti vanhoista kiehuneista nesteitä ja laittoi uudet tilalle. Lauantaina jarrut toimivat hyvin ja aika-ajossa Felix oli toinen ajalla 1:08,478, nopein oli Peter Paloranta 1:08,357.

Lauantain pitkässä kilpailussa Felix otti hyvän lähdön ja oli ensimmäisessä kaarteessa toinen Vertti Takalan jälkeen. Jo ensimmäisen kierroksen puolessa välissä Felix pääsi Takalan ohi. Muutaman kierroksen Vertti pysyi lähituntumassa, mutta ei kuitenkaan pystynyt ohitus yrityksiin. Pitkässä 16:ta kierroksen kilpailussa loppupuolella ero kasvoi selvästi ja oli maalissa 10 sekuntia toiseksi tulleeseen Vertti Takalaan, Aki Valkila oli kolmas.

Sunnuntaina Felix ajoi aamun lämmittelyajossa oman rataennätyksensä 1:08,083, joka oli myös nopeampi kuin virallinen rataennätys. Kilpailussa odotukset olivat korkealla. Epäonni kuitenkin iski kun kytkin petti heti lähdössä ja kisa oli pakko jättää kesken. Felixiä jäi harmittamaan kytkimen pettäminen. Uudet Bridgestonen R11 renkaat ja uusi Yamaha R6 toimivat erittäin hyvin ja paras vauhti jäi vielä näyttämättä. Kilpailun voittoon ajoi Aki Valkila, toinen oli lauantain tapaan Vertti Takala ja kolmas oli Jani Sulin.

Seuraava osakilpailu on Virtasalmen Motoparkissa 16-17.6.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: