Siirry sisältöön

Felix testasi kuntoaan Finlandia Hiihdossa

Felix pääsi Worldloppet Masters Finland Ry kutsumana mukaan Finlandia-Hiihtoon vapaan 50km matkalle. Worldloppet mestarit kutsuvat joka vuosi pari nuorta urheilijaa mukaan pitkän matkaan hiihtokilpailuun. Hiihto on Felixille tuttu laji jo juniori vuorista lähtien eikä osallistumista tarvinnut kauan miettiä. Lähtöruuhkasta selviytymisen jälkeen hiihto sujui hyvin, alku vauhti oli hieman liian kova ja puolessa välissä piti vähän keventää. Viimeisellä kymmenellä kilometrillä pystyi taas nostamaan sijoitusta. Maalissa Felix oli sijalla 131 ja aika oli ensikertalaiselle hyvä 2h 50min.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: