Siirry sisältöön

Ram Racing Yamaha kuskit fysiikka valmennuksessa

Hanhivaaran liikuntakeskuksessa oli  mielenkiintoinen päivä Felixille. Aamulla moninkertainen triatlonin Suomenmestari Darby Thomas piti luennon fyysisestä- ja mentaalivalmentautumisesta, keskittymisestä vain oleelliseen urheilussa ja tämän pitämisessä tasapainossa perhe-elämän, sponsoreiden yhteistyön ja muiden käytännön asioiden kanssa.

Tämän jälkeen siirryttiin Hanhivaaran monipuoliselle kuntosalille, jossa koripallojoukkue Salon Vilppaan fysiikkavalmentaja Ville Salmi testasi ja koulutti kaikkia RAM Racing Yamahan kuskeja. Harjoiteltiin venytyksiä, koordinaatiota, tasapainoa ja lihaskestävyysliikkeitä. Kuskit olivat hyvässä kunnossa mutta pientä parannettavaakin löytyi.

Tämän jälkeen syötiin hyvin Maran Klubilla ja illalla seurattiin vauhdikasta Salon Vilppaan ja Nokia BC välistä koripallo-ottelua.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: