Siirry sisältöön

SM-avaus oli menestys Felixille

Ratamoottoripyöräilyn SM-sarjan ensimmäien kilpailu ajettiin Jurvan Botniaringillä,  RAM Racingin molemmat kuljettajat ajoivat podiumille. Felix voitti STK600:en ensimmäisen lähdön ja Jani Rättö oli sunnuntaina Superbiken pitkässä kisassa toinen.

Lauantaina aika-ajot ja kilpailut ajettiin sateessa, ensimmäistä kertaa 600:lla märällä ajanut Felix ajoi Bridgestonen hyvin toimineilla sadekelin renkailla paalulle. Kilpailussa Felix nousi kärkeen toisella kierroksella ja ajoi selvään voittoon 7,7 sekunnin erolla Anssi Koskeen, kolmas oli Aki Valkila.

Sunnuntain kilpailut ajettin aurinkoisessa säässä. Felix epäonnistui hieman lähdössä ja putosi viidenneksi, kärkeen ampaisi Aki Valkila. Felix nousi pian kolmanneksi, mutta neljän sekunnin eroa kärkeen hän ei onnistunut kaventamaan. Valkila piti johtopaikan maalin asti, Marko Vuorio oli toinen ja Felix oli kolmas.

”Lauantain sateessa onnistui kaikki ja sain varmasti etua myös Bridgestonen hyvistä sadekelin renkaista. Sunnuntain pitkässä kisassa oli vähän vaikeuksia alussa löytää rytmiä ja Aki ja Marko ehtivät karkuun, mutta oli hyvä nähdä että vauhti riittää kärki taisteluun”, tuumaili Felix.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: