Siirry sisältöön

Felix podiumille Endurance 200miles kisassa

Virtasalmen Motoparkin Endurance kilpailussa RAM Racingin joukkueet ottivat sijat 2 ja 3 (yhden pyörän luokassa). Yamahan Stock 600 moottoripyörällä ajaneet Felix ja Aku Uusikari tulivat toiseksi ja Yamahan R1:llä Jani Rättö ja Niko Mäkinen kolmanneksi. Ilmoittautuneita joukkueita oli 31, jotka oli jaettu kahteen luokkaan. Samalla pyörällä ajavat, jolloin tankkaus ja huolto aika on mukana kilpailuajassa ja toisessa luokassa ajoivat useamman pyörän joukkueet, jolloin kuljettajan vaihdossa siirrettiin ajanottoponderi, valmiiksi tankattuun ja huollettuun pyörään.

Kilpailun alussa Jani Rättö nousi nopeasti johtoon, perässään Jan Kopponen. Niko Mäkinen jatkoi tankkauksen jälkeen luokan kärjessä. Felix lähti paikalta 12 ja nousi ennen tankkausta sijalle 4 (yleiskilpailussa) ja Aku Uusikari säilytti sijoituksen. Lopussa vähemmät tankkauspysähdykset auttoivat sijoituksen nousuun toiseksi. Kilpailun seuraaminen on mielenkiintoista ja haastavaa, kun kuljettajan vaihdot suoritetaan eri aikoina ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Kun 73 kierrosta oli ajettu alkoi sataa ja kilpailu keskeytettiin punalipuilla. Kaikki joukkueet eivät enää lähteneet uudestaan radalle, kun kilpailu käynnistettiin vielä 20:en kierroksen ajaksi, rata oli liian märkä kuivan kelin renkaille mutta kuivuvana tuhosi nopeasti sadekelin renkaat.

Kilpailuun ja ajamiseen olen tyytyväinen, kylmästä säästä huolimatta Yamahan saatiin jo harjoituksissa toimimaan kokoajan paremmin. Kilpailun alussa mentiin vähän kovempaan, mutta jälkeen löytyi sopiva vauhti, jota pystyi ajamaan pidempäänkin, kertoi Felix.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: