Siirry sisältöön

Felix mukaan Motoparkin Endurance 200miles kilpailuun

Tulevana lauantaina Virtasalmen Motoparkissa ajettavassa kilpailussa Felix ajaa, Ducati-Cup mestari, Aku Uusikarin kanssa STK600 R6 Yamahaa. Tallipäällikkö Jani ajaa, jo CEV-sarjassakin menestyneen, Niko Mäkisen kanssa Yamahan R1:stä. Kokemusta Endurance kilpailuista Felixillä ei kovin paljon ole ainoastaan Mopoendurance vuonna 2015. Päätavoitteena onkin jatkaa Yamahan testausta ja tehdä säätöjä Motoparkin radalle.

Endurance kilpailun lähtö on mielenkiintoinen, kilpailijat juoksevat radan yli ja käynnistävät moottoripyörät. Lähtöä harjoitellaan ennen kilpailua. Radalla on jo muutamia kierroksia ajettu, mutta kylmä sää on vaikeuttanut säätöjen hakemista. Virtasalmellakin näyttäisi jatkuvan normaalia viileämpi sää. Kilpailu alkaa lauantaina 13.5 klo: 15.00 ja kestää n. 2h 15min.

 

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: