Siirry sisältöön

Felix ensimmäistä kertaa radalla Yamahalla

Karlskogan ajoleiri peruuntui kylmän sään takia ja Botniaringin ajoleirikin supistui samasta syystä vain muutamaan tuntiin lauantai iltapäivällä. Suunnitelmana oli ajaa kolme settiä, ennen kuin ilma alkaa viiletä. Rata oli kuiva ja ilma 6-8° ja tarkoitus oli testata Yamahan toiminta ja kuljettajan saada vähän maisteja tehokkaasta kuussatasesta. Kaikki toimi hyvin ja kuski pääsi jo mukavaan vauhtiin. Sunnuntaina radalla oli jo muutama sentti lunta. Toivottavasti säät lämpenevät niin saadaan lisää ratakierroksia alle ennen ensimmäistä kilpailua.

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: