Siirry sisältöön

Felix STK600-luokkaan RAM Racingin Yamahalla

Superstock600 Yamaha Felixille täysin uusi tuttavuus, mutta se on luonnollinen ja tavoiteltu tie eteenpäin roadracingissa. Tehokas 125 hevosvoimainen Yamaha R6 vaatii kuljettajalta aivan erilaista osaamista kuin 40 hevosvoimainen Moto3, ajolinjat ovat kaarteissa erilaiset ja alustan säätäminen on paljon vaativampaa ja tärkeämpää. Kuljettajaan kohdistuvat voimat kiihdytyksissä ja jarrutuksissa ovat paljon suurempia, ajaminen on kaikissa tilanteissa paljon fyysisempää kuin kevyen vain 84 kg painavan Moto3:n. STK600 kilpurin minimi paino on 162 kg.

Felix on innoissaan saatuaan sopimuksen Jani Rätön omistamaan RAM Racing kanssa. Janin kymmenen vuoden kokemus Superstock600-luokasta on suureksi avuksi kun opetellaan tehokkaan ratapyörän käyttäytymistä ja säätämistä. Sopimus sisältää täyden SM-sarjan ajamisen ja jos vauhtia löytyy niin mahdollisesti loppukaudesta myös IDM- tai BSB-sarjan osakilpailun.

Kilpailukalenteri 2017:

13.5                                     Motopark       200miles, HelRC

27-28.5                               Botniaring      SM STK600, KuMaMo

17-18.6                               Kemora         SM STK600, KEMU

5-6.8                                   Alastaro         SM STK600, WCRC

19-20.8                               Motopark       SM STK600, MRC

2-3.9                                   Motopark       SM STK600, HelRC

Kategoriat

STK600

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: