Siirry sisältöön

Felix ajaa kauden ensimmäisen startin Honda CBR500-Cupissa Alastaron RR:n SM-kilpailuissa

02_2015 CBR500 Cup Alastaro 2

Pyöräily- ja rullahihtoharjoitteluun tulee vaihtelua, kun Felix pääsee ajamaan ratamoottoripyörällä kilpaa. Tulevana viikonloppuna ajettavassa Alastaron ratamoottoripyöräilyn SM-kilpailuissa on mielenkiintoinen kilpailijaluettelo. Eri luokissa on mukana useita kuljettajia, jotka eivät ole vielä tällä kaudella kilpailleet. Felixin team onnistui vuokraamaan MBH Honda Racing Teamilta CBR500 kilpurin käyttöön ja on mukana Cupin osakilpailuissa lauantaina ja sunnuntaina. Luvassa on tiukka kilpailu, kun mukana on mm. STK600 Suomenmestari Ville Kandelin ja Superbike-luokassa menestyksekkäästi ajanut Matteo Mossa.

Viimevuosina pääasiassa Moto3-luokassa kilpaa ajaneella ja Pohjois-Haagan Urheilulukiossa opiskelevalle Felixille tuleva RR-kilpailu on kauden ensimmäinen, myöskään radalla ei ole käyty harjoittelemassa millään moottorikäyttöisellä kulkuvälineellä viime vuoden Jerezin Honda CBR650 EJC-osakilpailun jälkeen.

-Toivottavasti ajotuntuma löytyy nopeasi, että pääsee nauttimaan täysillä kilpailusta. Viime vuoden kokemusten pohjalta vauhdin pitäisi kyllä riittää nopeimpien mukaan, mutta helppoa se ei tule olemaan ajo tauon jälkeen ja taistelu kärjessä on varmasti tiukkaa. Varmasti yksi kovimmista CBR500 kilpailuista mitä Suomessa on ajettu, pohti Felix.

01_2015 CBR500 Cup Alastaro 2

-Alastaron moottoriradalla on aina mukava kilpailla, täällä on riittävästi ohituspaikkoja ja hyvät turva-alueet,  kun paikalla on vielä aina runsaasti yleisöä, on kilpailuissa kunnon tunnelma, kertoi vuoden 2015 Moto3-luokan PM-mestari Felix

Lisää tietoja Alastaron kilpailusta löytyy sivuilta: wcrc.fi

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: