Siirry sisältöön

Felix Suomen Moottoriliitton kuntotestissä

Valmennuspäällikkö Tomi Konttinen testasi Felixin kunnon monipuolisella ohjelmalla. Tuloksista näkyi lihaskunto, hapenottokyky, laktaatit, liikkuvuus, ketteryys, ym. Tuloksista on helppo seurata kehitystä vertaamalla arvoja aikaisempiin testeihin. Felix oli nyt neljännen kerran peruskuntokauden alussa testattavana. Tarvittaessa voidaan harjoitusohjelmaa talvikaudella muuttaa, jos tuloksissa näkyy kehitettäviä alueita.

 

01

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: