Siirry sisältöön

Felix oli mukana Hyvinkäällä HelRC:n järjestämällä juniorivalmennus leirillä

Aki ja Niklas Ajo olivat valmentamassa suomalaisia RR-junioreita Hyvinkään karting radalla. Niklas käytti supermotoa junioreiden opastuksessa radalla, hän pääsi hyvin seuraamaan MiniGP-kuskien toimintaa koko radan mitalla. Felix myös oli mukana ja pääsi koeajamaan Niklaksen tehdasvalmisteista Husqvarna FS 450 supermotoa.

SAMSUNG CSC
Felix ja Niklas Ajo

”Kokemus oli kiehtova, etenkin 450cc teho oli uskomaton, enkä pystynyt sitä hyödyntämään, kun keula pyrki kokoajan kohti taivasta kiihdytyksissä. Kaksipuolikas olisi, ainakin aluksi, sopivan kokoinen jos tätä lajia haluaisi ajaa enemmän”, totesi Felix kokeilun jälkeen.

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: