Siirry sisältöön

Felix mestaruus tavoitteille paha kolaus

2015_0523_Botniaring_DSC_4336

Felix kaatui Botniaringin aika-ajossa, nopeassa nelosella ajettavassa vasemmalle kaartuvassa kurvissa, radan uudella osalla. Felix selvisi hurjasta kaadosta hyvällä onnella, seurauksena oli vain mustelmia ja turvonneet sormet, mutta Honda kärsi vaurioita eikä sitä saatu enää ajokuntoon.

-Rata oli märkä ja tuuli kovaa, mutta pienen odottelun jälkeen lähdin ajamaan tosi harkiten, mutta silti tuulen puuska yllätti eikä mitään ollut tehtävissä, vaan tuuli painoi Hondan pois ajolinjalta vesi lätäkköön ja renkaiden pito loppui heti, harmitteli Felix.

DSC_4378

Aamupäivällä olosuhteet olivat vaikeat, koko yön jatkunut runsas sade ja puuskittainen tuuli haittasivat ajamista radalla ja toimintaa varikolla. Tuuli puhalsi pohjanmaalla pahimmillaan yli 20 m/sek. Kaarteessa, joka ajetaan Moto3:lla yli 150km/h nopeudella, ja jossa turva-alue on pehmeää kuoppaista nurmea, ei ole pahin mahdollinen kuljettajalle, mutta kalusto lähtee heti korkeisiin pomppuihin ja tämä on usein tuhoisaa moottoripyörälle. Felixin NSF250R Hondasta vaurioitui mm. runko, tankki, jäähdytin ja kaikki lasikuituosat. Kiirettä pitää että kilpuri saadaan ajoissa kuntoon. Seuraava SM-osakilpailu on 13-14.6 Vetelin Kemorassa.

DSC_4383

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: