Siirry sisältöön

Nässi ajaa kauden päätöskilpailun Assenissa

Ratamoottoripyöräilyn Pohjoismaisissa sarjoissa menestyksekkäästi ajanut Felix Nässi ajaa kilpaa tulevana viikonloppuna Hollannin Assenissa. Brittien Superbike mestaruusosakilpailun yhteydessä ajetaan myös pienempiä luokkia ja Felix kilpailee villillä kortilla Motul Motostar Moto3-luokassa, jossa samassa lähdössä ajaa myös Alankomaiden ONK-sarja. Luokassa on runsaasti nopeita GP125 ja Moto3 moottoripyöriä, kuljettajina mm. Redbull MotoGP Rookies Cup voittaja Bradley Ray, MM-sarjassa kokemusta hankkinut Jordan Irving ja Australian nuori Olly Simpson.

Felix 1

Onnistuneella kilpailulla Nässillä on vakio Honda NSF250R:llä mahdollisuus sijoittua kymmenen parhaan joukkoon. Tarkoitus on myös saada kokemuksia BSB-mestaruussarjasta, jonne on suunnitelmat mennä ensi kaudella kilpailemaan. Näillä näkymin Assen päättä kilpailu kauden, koska Albaceten EM-kilpailua ei ajeta tänä vuonna, radan korjauksen johdosta.

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: