Siirry sisältöön

Felix toinen Ruotsin mestaruuskilpailussa

Ensimmäiset Ruotsin mestaruus- ja Skandinavian Open osakilpailut ajettiin Karlskogassa. Lämpimässä ja aurinkoisessa säässä ajetut kilpailun harjoitukset, aika-ajot ja molemmat kisat ajettiin samana päivänä, joten varikolla piti kiirettä. Jo aika-ajoon Hondan säädöt saatiin kohdalleen, eikä etupyörän pidon kanssa ollut enää ongelmia, ennätys parani heti 0,3 sekuntia aikaan 1.10,813.  Tuloksena oli toinen lähtöruutu 0,58 sek. Alex Perssonin takana.

Ensimmäisessä lähdössä Felix otti hyvän startin ja pääsi keulaan, Alex seurasi tiukasti perässä ja ohitti Felixin toisella kierroksella pääsuoralla. Kärkikaksikko ajoi huippu vauhtia ja molemma paransivat ennätyksiään, Felix ajoi kilpailun nopeimman kierroksen aikaan 1.09,762. Lyhyt vain 8 kierroksen kilpailu oli nopeasti ajettu ja kaksikko ajoi koko kilpailun peräkkäin, maalissa eroa oli 0,3 sekuntia Alexin eduksi, kolmas oli Johanna Innerfors. Poikkeuksellinen, ajettujen kierroksien näyttö, yllätti Felixin ja viimeinen isku jäi harmittavasti tekemättä.

Toisessa lähdössä Felix pääsi taas johtoon, mutta kuskin virheen seurauksena sijoitus putosi viidenneksi. Nopeasi Felix nousi takaisin toiseksi, mutta Alex pääsi karkuun ja oli maalissa 5 sekuntia edellä. Kolmas oli William Svärd. Viikonloppu oli onnistunut, vaikka parannettavaakin jäi, kakkos sijat kuitenkin tyydyttivät tässä vaiheessa kautta. Seuraava kilpailu on 14-15.6 Lindköpingissä, jossa ajetaan vain Ruotsin mestaruusosakilpailu. SM-kilpailut Kemorassa jäävät valitettavasti väliin päällekkäisyyden johdosta, nyt suunnataan kuitenkin Ruotsiin jossa on enemmän haastetta ja kilpailijoita.

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: