Siirry sisältöön

Slovakia Ring Moto3 testit

IMG_8190

Slovakia Ringillä päästiin mukavasti ajamaan runsaasti kierroksia hyvissä olosuhteissa. Pohjoismaista oli paikalle saapunut n. 250 kuskia, jotka jaettiin neljään eri nopeusryhmään. Felix ajoi kaikki neljä päivää nopeimmassa ryhmässä ainoana alle 450cc kuskina. Moto3 luokan kuljetajien vähäisyys hieman vähensi harjoitusten tehokkuutta, mutta 600:ten kanssa oli myös kiva taistella. Supersportit karkasivat pitkillä suorilla, mutta jarruissa ja kaarteissa eroa sai kurottua pienemmäksi. Nopeimmat Pro-Supersport kuskit olivat 4-5 sekuntia Felixiä nopeampia. Harjoituskilpailussa Felix oli omassa lähdössä 1000:en ja 600:en joukossa 22. ja voitti alle 450 kuutioiset ylivoimaisesti.

108-0160

Kahtena viimeisenä päivänä satoi vähän vettä ja varsinaiset nopeat vedot uusilla renkailla jäivät tekemättä. Helsinki Racing Clubin järjestämä ajoleiri oli hyvin järjestetty ja nopealla radalla pääsi hyvin karistamaan talven tahmeuden kaasukädestä. Harjoituksia jatketaan kotimaassa tulevalla viikolla.

løbb

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: