Siirry sisältöön

Moto3 testit alkavat Slovakia Ringillä

blogi_02

Felix aloittaa testit Moto3:lla hienolla 5,9 km pitkällä Slovakia Ringillä 17.4. Tämän hetken sää Slovakiassa vastaa suunnilleen Suomen kesän lämpötilaa ja tämä on ihanteellinen paikka aloittaa lajiharjoittelu. Täysin huollettu Honda NSF250R vaatii vielä joitain säätöjä tulevaan kilpailukauteen. Suurempia muutoksia ei kilpuriin tarvinnut tehdä.

blogi_01

Helsingin Racing Club järjestää tämän 4 päivän pituisen roadracingleirin, johon osallistuu n. 20 suomalais kuljettajaa eri luokista. Kalustolle on järjestetty edullinen yhteiskuljetus. Kilpailukausi alkaa 10.5 PM-kilpailulla Tanskassa.

blogi_03

 

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: