Siirry sisältöön

MP14 moottoripyörämessut

DSC_8244

Felix oli messuilla esittelemässä vuoden 2014 kilpailukalustoa ja yhteistyö kumppaneiden tuotteita. Kilpaluokkana jatketaan Moto3-luokassa Honda NSF250R tuotantokilpurilla, jota päivitetään muutamilla kulkua parantavilla HRC-osilla. Ipone, Taki, Honda ja Oneway jatkavat Felixin sposoreina. Tulevan kauden kisakalenteri alkaa olla uomissa, SM- ja PM-sarjat ovat pääosissa, mutta myös Ruotsin mestaruussarjaa ajetaan niiltä osin kuin kisat aikatauluun mahtuvat. Loppuvuodesta Felix kilpailee EM-kisat ja joitakin muita kilpailuja Saksassa ja Hollannissa.

DSC_8242

Ratamoottoripyöräilyn alustava kalenteri 2014

RR Suomen mestaruus SM
24-25.5 Jurva Botniaring
14-15.6 Veteli Kemora
5-6.7 Pärnu Auto24Ring
2-3.8 Jurva Botniaring
9-10.8 Alastaro Circuit
23-24.8 Virtasalmi Motopark

RR Pohjoismaiden mestaruus PM
9-10.5 Ring Djursland / Tanska
19-20.7 Karlskoga / Ruotsi
9-10.8 Alastaro Circuit

RR Ruotsin mestaruus RM/SO
1.6 Karlskoga / Ruotsi
15-16.6 Sviestad / Ruotsi
26-27.7 Karlskoga / Ruotsi / SO
16-17.8 Falkenberg / Ruotsi
30-31.8 TBC / Ruotsi

Talviharjoittelu

Felixin talviharjoitteluun maastohiihto ja kuntopiirit kuluvat tärkeänä osana. Hiihto on tehokasta kestävyysharjoitelua selkän, jalkojen ja käsivarsien lihaksille. Hiihtokilpailut tuovat mukavaa piristystä harjoitteluun ja etenkin yhteislähtö- ja sprintikilpailut ovat Felixin suosikkeja. Tämän kauden sijoitukset kansallisissa kilpailuissa ovat vaihdelleet 4 – 7 sijan välillä. Kuntopallo on mukana useissa kuntopiirin liikkeissä.

DSC_8604

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: