Siirry sisältöön

Felix Moottoriliiton kuntotestissä

2012_12_Felix_testissa

Moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen  testasi  Felixin kunnon kilpailukauden jälkeen. Monipuolinen testi antoi tiedot lihaskunnosta, hapenottokyvystä ja liikkuvuudessa. Felix on hyvässä kunnossa, etenkin selkä- ja jalkalihakset ja hapenottokyky olivat hyviä, mutta parannettavaakin löytyi. Liikkuvuus ja ylävartalon lihaksisto kaipaavat harjoitusta.Kilpahiihtokausi ja siihen liittyvä oheisharjoittelu sekä harjoittelu kuntopallon kanssa ja kuntopiirit tulevat kuulumaan peruskuntokauden ohjelmaan.

Kategoriat

Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: