Siirry sisältöön

Epäonninen päätös Red Bull MotoGP Rookies Cupissa

Felixillä oli huonoa tuuria Espanjan Aragonin molemmissa kilpailuissa. Ensimmäisessä kisassa kolmannella kierroksella kaarteessa Ariksen ja Felixin ajolinjat kohtasivat ja kosketuksen seurauksena KTM:n jarrukahva kääntyi alas ja Felix ajautui ulos radalta. Jarruttaminen oli tämän jälkeen vaikeaa. Felix ajoi maaliin ja sai lopussa Mario Toccan kiinni mutta ei aivan päässyt ohi. Maalissa sijoitus oli 21.

001

Sunnuntain kilpailussa Felix pääsi hyvin liikkeelle ja oli hyvin pistetaisteluryhmässä mukana. Mutta jo ensimmäisellä kierroksella tultaessa tiukkaan vasempaan Corentin Perolaari joutui väistämään oikealle ja Felix joutui kääntämään ulos kanttarilta ja jarrutus meni pitkäksi. Radalle takaisin pääsy kesti liian kauan ja muut pääsivät karkuun. Lähdössä tapahtui runsaasti kaatumisia ja ajovirheitä ja maalissa Felix oli 16.

002

Kauden viimeinen kilpailu on Assenissa, jossa Felix kilpailee villillä kortilla Moriwaki 250 Junior Cupissa 12 ja 13.10.

Kategoriat

4. RBR, Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: