Siirry sisältöön

Silverstone Red Bull MotoGP Rookies Cup

DSC_2360

Briteissä Felixillä oli hyvää ja huonoa onnea Silverstonen pitkällä (5,9km) radalla. Jo aika-ajo meni mukavasti ja pistetaistelu ryhmä oli lähellä n. 1 sekunnin päässä, sija 22. Kilpailun alussa Felixillä oli hyvä vauhti, kierrosaika parani parhaimmillaan 2,5 sekunnilla. Felix ajoi kisassa pitkään varmistellen sijalla 15, mutta lopussa vauhdikas rata vaati veronsa ja edellä ajavista Deroue kaatui ja vei Martinin mukanaan. Lopputuloksena oli ensimmäiset 3 pistettä ja 13 sija. Suoranopeus Felixillä oli tähän asti paras 219,6km/h, joka oli kolmanneksi nopein luokassa. Paraskierros aika oli 2;21,1, joka oli 3 sek. Joe Robertin tekemästä rataennätyksestä.

DSC_2990

DSC_3407

DSC_4642

Sunnuntai kilpailuun lähdettiin taistelemaan taas pistesijoista. Kilpailu alkoi hyvin ja Felix oli toiselle kierrokselle lähdettäessä Yui Watanaben ja Trautmannin perässä, mutta pitkän suoran jarrussa Yui ajoi pitkäksi ja palasi radalle suoraan Felixin linjalle ja törmäystä välttääkseen Felix joutui jarruttamaan keskellä kaarretta ja kaatui. Onneksi vammoilta vältyttiin, mutta kisan jatkaminen ei kuitenkaan onnistunut. Rata oli mieluisa ja myös vauhti suhteessa muihin oli parempaa kuin Brnossa.

DSC_4734

Seuraava kilpailu on Pärnussa 10.8.2013, jossa Moto3 luokka ajetaan mahdollisesti, jonkun toisen luokan yhteydessä.

Kategoriat

4. RBR, Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: