Siirry sisältöön

Brno Red Bull MotoGP Rookies Cup

blogi_Brno kisa

Tsekissä ajettiin vain yksi lähtö lauantaina ja Felix oli maalissa 18. Aika-ajo sijoitus oli 21, joka on kauden paras sijoitus. Nopeutta on tullut lisää mutta niin on tullut myös muille. Pistesija oli 1,5 sek./kierros päässä ja kärkeen oli 3,8 sek./kierros. Felix pääsi ajamaan Anthony Alonson ja Mario Toccan  vauhdissa kilpailun alkukierroksilla mutta nopeus ei heidän kyytiin aivan riittänyt.

 
blogi_Brno KTM lämmitys

Seuraava kilpailu on jo viikon päästä Silverstonessa uudella, hienolla ja pitkällä(5,9km) radalla. Rata on vaativa ja ainakin Britti kuskit ajavat tosi kovaa. Kilpailut ovat lauantaina 14.30 ja sunnuntaina 14.00 Suomen aikaan.

Kategoriat

4. RBR, Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: