Siirry sisältöön

Kohti Brnon Red Bull MotoGP Rookies Cuppia

DSC_9819

Kilpailu tauon aikana suoritettiin kristillisiä velvoitteita ja Felix kävi rippikoulun leirillä Padasjoella. Seuraava kilpailu ajetaan Tsekkin Brnossa, jossa on vain yksi lähtö lauantai iltana. PM-kilpailu kovia ruotsalaisia ja Tanska Emil Meyer Peterseniä vastaan viime viikon loppuna jäi valitettavasti ajamatta, mutta muu harjoittelu on ollut tehokasta myös kilpailu tauon aikana. Brno rata on vaikea korkeuseroineen ja sen pitkät ylämäet suosivat kevyitä kuljettajia. Säätiedotus näyttää lauantaiksi sadetta ja tämä tietää uusia haasteita kilpailussa.

rata

 

 

Kategoriat

4. RBR, Moto3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: